At give tilladelse....

Nytåret nærmere sig og hvert år sættes nye mål, der lægges nye planer, nye drømme plantes.

I år bliver et skelsættende nytår, det bliver et nytår hvor vi får muligheden for at slippe, slippe alt det vi ikke længere ønsker at tage med os og skabe en ny historie, en ny retning.

Det bliver et nytår hvor nye tilladelser gives, ikke blot i det fysiske, men på åndsplan kan der slippes og gives tilladelse til noget nyt.

Hvad facit af det nye der tillades er, kendes der ikke svar på, men jeg oplever at vi ofte først kender facit når vi har passeret det. Hivs vi tør stille os fri af det endelige facit, bliver indsigten , oplevelsen og tilladelsen større.

Hvad kan vi give tilladelse til ……ALT….!

Tilladelse til at slippe familie ætens historie, gamle fortælling, forpligtigelser, mønstre, vaner og følelser der er blevet en karrusel som vi hele tiden kører den samme tur på. 

En kær veninde sagde til mig; jeg har opdaget at jeg står på en LP plade, der kører i samme rille, jeg har besluttet mig for at stå af LP pladen…… hun havde pludselig set hvad hun stod i og på og tog en beslutning på åndsplan om at nu skulle det stoppe, den LP plade skal ikke med hende ind i 2019.

Hvordan giver man tilladelse til at nyt finder vej og det gamle slippes?

For mig er det en simpel øvelse. Det kræver ikke at du sidder eller ligger på en bestemt måde, eller siger eller gør noget på en bestemt måde. Der er ingen regler om hvad og hvordan.

Det er en øvelse jeg gennem den sidste måned har lavet jævnligt, da jeg har haft fokus på hvad der ikke tilhører mig, hvad jeg ikke længere ønsker der skal følge mig eller være en del af min historie, hvad der i bund og grund er og skal være min sandhed i 2019 og fremefter.

Jeg lukker øjnene, går op på åndsplan og tillader at nyt kommer til, tillader at slippe det gamle, tillader at det der er sandheden for mig får plads.

Har du svært ved at gå op, så forestil dig at du går ind i en elevator, tryk på knappen med dit navn på og lad dig kører med op. Hav tillid til at du lander præcis på det sted, den etage hvorfra du kan give tilladelse til at slippe og tilladelse til nyt, tilladelse til det der er din sandhed i 2019.

Rigtig god fornøjelse med øvelsen og rigtig godt nytår 🙂

Del siden